Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
Главная » Доска объявлений » ФРАНЦУЗКАЯ КУХНЯ » ВТОРЫЕ - БЛЮДА

Французький кіш лорен
27.04.2013, 21:56

Французький кіш лорен. Фото.

  • Время приготовления: 45 хвилин
  • Кухня: Французская кухня

Список ингредиентов

  • борошно — 250 г
  • майонез «Домашній» від ТМ Торчин — 200 мл
  • печериці — 200 г
  • вершкове масло — 125 г
  • твердий сир — 150 г
  • помідори — 2-3 шт
  • шинка або куряча грудинка — 250 г
  • яйце — 5 шт
  • сіль — за смаком
  • перець — за смаком

Способ приготовления

Продукти для кіш лорена.

Замісити борошно з яйцем, водою, сіллю та натертим охолодженим вершковим маслом.

Огорнути плівкою та залишити в холодильнику на 1 годину або використати готове заморожене тісто.

Розкачати тісто, викласти на дно та стінки форми для запікання, проколоти виделкою. Поставити у духовку і випікати 10 хвилин при 190 ⁰С.

Для приготування начинки потрібно нарізати шинку або піджарену грудинку. Нарізати печериці і піджарити на рослинній олії.

Майонез змішати з яйцями і збити вінчиком.

Дрібно нарізану шинку або піджарену грудинку, нарізані помідори та печериці змішати з «Домашнім» майонезом, збитими яйцями, 2/3 натертого сиру, приправивши сіллю та перцем.

На підпеченний корж викласти начинку і зверху посипати залишившимся сиром. Знову поставити у духовку і випікати 15-20 хвилин при 190 ⁰С.

Смачного!

Добавил: Админ |
Просмотров: 260