Главная » Доска объявлений » Английськая кухня |
Первые блюда [1] | Вторые блюда [0] |
В разделе объявлений: 1 Показано объявлений: 1-1 |
Кухня: Американская Чудовий, ніжний і дуже затишний суп, який так просто приготувати і так складно втриматися, щоб не з'їсти більше, ніж треба. Продукти - самі звичайні, процес приготування - простіше простого, зате ефект - незабутній! Обобщенное название: суп Список ингредиентов бекон — 4-5 скибочок морква — 2 шт цибуля — 1 шт картопля — 6 шт курячий або овочевий бульйон — 8 склянок борошно — 3 ст. ложки молоко — 1 склянка вершки 20 % — 1/2 склянки твердий сир — 60 г сіль — за смаком перець — за смаком зелень — за смаком Способ приготовления Бекон нарізати на шматочки, покласти в каструлю, в якій буде готуватися суп, і готувати на середньому вогні до хрусткої скоринки. Вийняти бекон з каструлі і відкласти в сторону. У каструлю, де готувався бекон, покласти подрібнену цибулю і дрібно нарізану моркву. Готувати протягом 2 хвилин. Очищену картоплю нарізати маленькими кубиками і додати до овочів в каструлю. Готувати близько 5 хвилин, посолити і поперчити. Залити овочі бульйоном і довести до кипіння. Готувати 10 хвилин. Тим часом змішати молоко і борошно, влити в суп і готувати ще 5 хвилин. Половину супу вилити в окремий посуд і зробити з нього пюре. Повернути назад в каструлю, додати вершки, зелень і довести до кипіння.Сир натерти. Готовий суп розлити по тарілках. У кожну тарілку покласти по жменьці бекону і тертого сиру. |